Nøkkelinfo

Publisert 25. februar 2020, 15.18

 

SELGER/UTBYGGER:
Boetablering AS
LAB Eiendom

BETEGNELSE:
Gnr. 9 Bnr. 464 i Askøy kommune.
Hver leilighet vil få eget seksjonsnummer.

BYGGEÅR:
2021 / 2023

FORRETNINGSFØRER:
Det vil av selger opprettes et sameie før overtakelse finner sted. Kjøperne må selv velge om de vil engasjere forretningsfører etter at alle seksjoner er overtatt.

BELIGGENHET:
Prosjekt Lønvardstoppen ligger fantastisk til på toppen av øvre Lønvarden. Dette prosjektet får en unik beliggenhet i Strusshamn med nærhet til det meste, samtidig som det ligger høyt og fritt til med umiddelbar nærhet til naturen. Med flotte sol- og utsiktsforhold. Leilighetene og bygget har vi valgt å gi ett flott arkitektonisk særpreg og i leilighetene og på bygget har vi valgt gode kvaliteter. Dette er ett nytt og spennende boligområde som bygges i et meget populært område på søre del av Askøy med korte avstander til: Strusshamn-, Askøy-, og Kleppestø senter med alle sine servicetilbud, 15 minutters kjøretur til Bergen sentrum og umiddelbar nærhet til flott turterreng.

BESKRIVELSE AV NÆROMRÅDET / FASILITETER
Leilighetene ligger som en del av ett nyetablert boligområde. Kort vei til nærsenteret Strusshamn, butikker, skoler og barnehager og idrettsanlegg. Sykkel- og gangstier som tar deg til alt i nærheten.
Dersom du ønsker å bo på toppen av Strusshamn med flotte sol- og utsiktsforhold med nærhet til alt, da er Lønvardstoppen noe for deg! Bygget har en flott arkitektur og med gode kvaliteter. Bygget ligger høyt og fritt til i terrenget, med en særdeles flott beliggenhet. Heis og garasjeanlegg som tar deg tørrskodd til din lettstelte leilighet. Lønvardstoppen kan da være akkurat det du har leitet etter!

BYGNINGEN:
Prosjektet består av 5 etasjer med til sammen 34 leiligheter. Alle leilighetene får store flotte terrasser/balkonger.
Se situasjonsplan for nærmere angivelse av leilighetene.