Nøkkelinfo

Publisert 25. februar 2020, 15.18

OPPDRAGSANSVARLIG:
Byggmester Markhus AS

SELGER/UTBYGGER:
Boetablering AS

BETEGNELSE:
Gnr. 9 Bnr. 464 i Askøy kommune.
Hver leilighet vil få eget seksjonsnummer.

BYGGEÅR:
2020/2022

FORRETNINGSFØRER:
Det vil av selger opprettes et sameie før overtakelse finner sted. Kjøperne må selv velge om de vil engasjere forretningsfører etter at alle seksjoner er overtatt.

BELIGGENHET:
Prosjekt Lønvardstoppen ligger fantastisk til på toppen av øvre Lønvarden. Dette prosjektet får en unik beliggenhet i Strusshamn med nærhet til det meste, samtidig som det ligger høyt og fritt til med umiddelbar nærhet til naturen. Med flotte sol- og utsiktsforhold. Leilighetene og bygget har vi valgt å gi ett flott arkitektonisk særpreg og i leilighetene og på bygget har vi valgt gode kvaliteter. Dette er ett nytt og spennende boligområde som bygges i et meget populært område på søre del av Askøy med korte avstander til: Strusshamn-, Askøy-, og Kleppestø senter med alle sine servicetilbud, 15 minutters kjøretur til Bergen sentrum og umiddelbar nærhet til flott turterreng.

BESKRIVELSE AV NÆROMRÅDET / FASILITETER
Leilighetene ligger som en del av ett nyetablert boligområde. Kort vei til nærsenteret Strusshamn, butikker, skoler og barnehager og idrettsanlegg. Sykkel- og gangstier som tar deg til alt i nærheten.
Dersom du ønsker å bo på toppen av Strusshamn med flotte sol- og utsiktsforhold med nærhet til alt, da er Lønvardstoppen noe for deg! Bygget har en flott arkitektur og med gode kvaliteter. Bygget ligger høyt og fritt til i terrenget, med en særdeles flott beliggenhet. Heis og garasjeanlegg som tar deg tørrskodd til din lettstelte leilighet. Lønvardstoppen kan da være akkurat det du har leitet etter!

BYGNINGEN:
Prosjektet består av 5 etasjer med til sammen 34 leiligheter. Alle leilighetene får store flotte terrasser/balkonger.
Se situasjonsplan for nærmere angivelse av leilighetene.

Unik arkitektur


Vi har med oss vårt trofaste og dyktige arkitektkontor BO ARKITEKTER – som alltid klarer å skape et arkitektonisk særpreg på sine prosjekter. Sammen lager vi flotte og trivelige inne- og utemiljø som skaper den trivselen som er så viktig for at vi skal kunne bo trygt og godt.

Det blir en spenstig utforming på bygget som består av to bygningskropper som går over fire og fem etasjer. I bygget er det små og store leiligheter på alle plan. Leilighetene er 2-, 3-, og 4 roms, med boareal fra 58 m2 til 117 m2.

Kontakt

Kontakt oss
Kontakt oss

Telefon: 909 72 517

Epost: lene@boetablering.no

Send meg info!

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om boligprosjektet Lønvardstoppen fra Boetablering.

Hopp til verktøylinje