Når starter byggingen av Lønvardstoppen?

Publisert 10. mai 2021, 11.48

For at vi skal kunne komme i gang med byggingen på vårt første delfelt Lønvardstoppen felt BBB1 – må det være tilstrekkelig skolekapasitet i området. Pr. i dag har ikke Strusshamn skole tilstrekkelig skolekapasitet, som Lønvarden sokner til i dag.

Askøy kommune har foreslått å flytte på skolekrestsgrensen for noen delfelt på nordre delen av Lønvarden over til Kleppe skole for å løse kapasitetsutfordringene som er og i videre framtid vil være på Strusshamn skole. Det er ledig kapasitet på Kleppe skole og forslag om flytting av skolekrestsgrenser ligger nå ute til høring i Askøy kommune. Om dette blir vedtatt etter høringsfristen, betyr det at vi kan komme i gang med bygging av prosjektet – de første byggetrinnet, som er 34 leiligheter av totalt 135 enheter vi skal bygge på Lønvarden Nord.

Vi gleder oss til å komme i gang med prosjektet. Høringsfristen i saken er satt til 24.mai – etter høringsfristen skal saken videre til behandling i kommunen og avgjøres i kommunestyre. Vi håper på snarlig behandling i saken og at vi kan komme i gang med bygging av prosjektet allerede senhøsten 2021.

Dette er igjen avhengig at vi får behandlet denne saken i kommunestyret den 21.juni.

Ring oss gjerne om du er interessert i prosjektet eller ønsker å høre mer vedr. denne saken. Ta gjerne kontakt med Lene E. Vikøyr på mobil: 909 72 517 eller Svein Engelsen på mobil: 934 68 405 for en uforpliktende og hyggelig boligprat.