NÆROMRÅDET

KORTE AVSTANDER TIL DET MESTE

Med naturen rett utenfor døren gir boligene på Lønvarden deg muligheten til å nyte det beste fra det flotte landskapet på Askøy, samtidig som Strusshamn og Kleppestø byr på alt man måtte trenge i hverdagen. Ved Strusshamn Senter finner du matvarebutikker, restaurant, frisør, bruktbutikk, treningssenter, tannlege, fysioterapeut, bilverksted, Europris, Fagmøbler. Ellers er både Kleppestø Senter, Verkstedet med Blomsterlykke og Æra café & fetevarer og Amfi Askøy rundt tre kilometer unna med alle sine servicetilbud.

Bergen sentrum er ikke mer enn 15 minutter unna med offentlig transport eller bil. Fra Kleppestø sentrum tar båten Beinveien deg rett til Bergen sentrum på 15 minutter. Dette er området for deg som er på jakt etter en komfortabel livstil med nærhet til alle servicetilbud, frisk luft og vestlandsk natur. I tabellen til venstre får du en oversikt over avstander til transport, handel, barnehage og skoler samt aktivitetstilbud i området.

 

UNIKE SOL- OG UTSIKTFORHOLD

Det er få eiendommer som kan kategoriseres som både sentrale og idylliske. Noen perler finnes og Lønvardstoppen mener vi er en av disse. Ett ypperlig alternativ for deg som ønsker å bo lettvint og behagelig på ett sentralt og idyllisk sted. Her vil du og dine nyte livet i moderne boliger med framtidsrettede løsninger i trygge omgivelser. Ditt nye nabolag tilbyr en rolig og komfortabel hverdag med det meste i umiddelbar nærhet. Naturen er like utenfor inngangsdøren med flotte turområder, fuglekvitter og stillhet i ett rolig område. Det nye sameiet på Lønvardstoppen ligger fantastisk til, omkranset av skog, fjell og hav, samtidig sentralt i forhold til alle servicetilbud.

Nærområdet byr på flere lokale kjøpesentre med dagligvarehandel og butikker, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg og ett rikt kulturliv i Sjoddien i Strusshamn. Det er trygge gangveier til alle disse fasilitetene. I tillegg til uteområdet for Lønvardstoppen, har feltet for Lønvarden et felles unikt lekeareal som skal opparbeides som en park med ulike aktiviteter, benker og trær. Ett helt unikt, fint og stort samlingspunkt for hele feltet på Lønvarden.

Lønvardstoppen

Unik arkitektur


Vi har med oss vårt trofaste og dyktige arkitektkontor BO ARKITEKTER – som alltid klarer å skape et arkitektonisk særpreg på sine prosjekter. Sammen lager vi flotte og trivelige inne- og utemiljø som skaper den trivselen som er så viktig for at vi skal kunne bo trygt og godt.

Det blir en spenstig utforming på bygget som består av to bygningskropper som går over fire og fem etasjer. I bygget er det små og store leiligheter på alle plan. Leilighetene er 2-, 3-, og 4 roms, med boareal fra 58 m2 til 117 m2.

Kontakt

Kontakt oss
Kontakt oss

Telefon: 909 72 517

Epost: lene@boetablering.no

Send meg info!

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om boligprosjektet Lønvardstoppen fra Boetablering.

Lønvardstoppens personvernerklæring